North Advisors saavutti ensimmäiset viisi Microsoftin kultaista kompetenssia

North Advisors saavutti ensimmäiset viisi Microsoftin kultaista kompetenssia

North Advisors avasi kuvaannolliset ovensa pari viikkoa sitten. Heti alusta alkaen olemme keskittyneet rakentamaan liiketoimintaa, joka palvelee asiakkaitamme mahdollisimman hyvin ja samalla omia työntekijöitämme kuunnellen. Vuosien aikana olemme huomanneet miten tärkeää on pitää yllä osaajien ammattitaitoa – ja näistä yksi olennainen kulmakivi on ollut Microsoftin sertifiointitestien läpäisy.

Partner Competence on malli, jolla Microsoft osaltaan kannustaa ja innostaa kumppaniyrityksiä kehittämään osaamistaan ja sitä kautta palvelemaan paremmin asiakkaita. Microsoftin kompetensseja on kokolailla paljon ja ne kohdistuvat eri palveluihin ja teknologioihin Microsoftin portfoliossa.

Ryhdyimme tuumasta toimeen heti ensimmäisenä päivänä – mihin tähdätään, mitä tarvitaan, mitä puuttuu, ja minkälaista tuskaa tai iloa on luvassa. Vuosien aikana monelle Nerd Advisorille on ilahduttavasti kertynyt jo sertifiointeja ja kokemusta joten tämä ensimmäinen sisäinen projektimme näytti siltä, että pienellä puuhakkuudella tästäkin selvitään. Keskityimme nyt muutamaan tärkeimmistä, esimerkiksi Project and Portfolio Managementiin.

Tämä ensimmäinen kompetenssi kotiutui melko ripeästi, ja koska puuhakkuutta oli vielä reservissä, työstimme lisäksi muita kompetensseja.

Olenkin äärimmäisen ylpeä jakaessani tämän ensimmäisen North Advisorsin saavutuksen: Saavutimme viisi Microsoftin kultakompetenssia ensimmäisen kahden toimintaviikkomme aikana!

Kultakompetenssit ovat Datacenter, Windows and Devices, Project and Portfolio Management, Data Platform ja DevOps.

Ehkä nuorempana olisin ajatellut, että tämä on fantastisen projektijohdon ansiota (= minun), mutta aikuisten oikeasti tuloksia tapahtuu, kun kokeneet osaajat puhaltavat yhteen hiileen!

Kompetenssien myötä pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistäkin paremmin!