North Advisors mukana Projektipäivillä 10.-11.10.2023

North Advisors mukana Projektipäivillä 10.-11.10.2023

North Advisors osallistuu jälleen Projektipäiville Messukeskuksen Siivessä 10.-11.10.2023. Standillämme on esittelyssä Project Advisor -ratkaisu – ketterä ja moderni projekti- ja projektisalkunhallinnan ratkaisu organisaatioiden erilaisiin tarpeisiin Microsoftin työkaluilla. Tule myös osallistumaan puttikilpailuun, jossa jo hyvistä onnistumisista voittaa palkinnon. Alla lisätietoa kehittämästämme Project Advisor -ratkaisusta. 

Project Advisor – Ketterää projektinhallintaa moderneilla Microsoft -työkaluilla

Yritysten ja organisaatioiden maailma on jatkuvassa muutoksessa, ja projektinhallinnan työkalujen on pysyttävä tässä tahdissa mukana. Microsoftin modernit työkalut tarjoavat ratkaisun, joka voi tehostaa ja virtaviivaistaa projektien hallintaa vastaamaan nykypäivän haasteisiin ja tarpeisiin.

Keep it Simple – Räätälöityjä toimintoja juuri sinun yrityksellesi

Jokaista projektia varten ei tarvita massiivista, monimutkaista työkalua. Valitsemalla työkalut, jotka on mahdollista mukauttaa yrityksen omiin tarpeisiin, voit keskittyä juuri niihin toimintoihin, jotka ovat sinulle oleellisia. North Advisorsin Project Advisor  -ratkaisu tuo projektinhallintatyökalut juuri oman organisaation tarpeisiin, varmistaen, että käytössäsi on juuri ne toiminnot, jotka tukevat projektitoimintasi menestystä – ei enempää, ei vähempää.

Taloudellista järkeä: Maksat vain siitä, mitä käytät

Miksi investoida toimintoihin, joita et tule käyttämään? Räätälöimällä työkalut projektisi mukaan voit välttyä turhilta kustannuksilta ja keskittyä siihen, mikä on olennaista. Voit muokata lisenssisi juuri oman tarpeesi mukaisiksi ja maksaa vain niistä ominaisuuksista, jotka ovat sinulle välttämättömiä.

Tutut työkalut – uudessa muodossa

Kun otat käyttöön Project Advisorin, työskentelet tutussa ympäristössä, joka tukee työskentelyäsi alusta loppuun. Olipa käytössäsi sitten Microsoft Teams, Planner tai Project for the web, voit luottaa siihen, että kaikki työkalut toimivat saumattomasti yhteen ja tukevat projektinhallintaasi.

Hyödynnä jo olemassa olevat lisenssit

Monesti organisaatiot omistavat jo Microsoftin ohjelmistolisenssejä. Tämän hyödyntäminen ja integrointi osaksi projektinhallintaa tuo taloudellista säästöä ja luo yhtenäisen käyttökokemuksen. Käyttämällä jo olemassa olevia lisenssejä, voit lisätä uusia työkaluja ja toimintoja tarpeen mukaan ilman, että sinun tarvitsee aloittaa alusta.

Turvallista ja luotettavaa – Microsoftin pilvipalvelut

Tietoturva on keskiössä kaikessa, mitä Microsoft tekee. Pilvipalveluiden, kuten Azure ja Microsoft 365, avulla voit olla varma, että yrityksesi tiedot ovat suojattu. Identiteetinhallinta ja erilaiset tietoturvaratkaisut varmistavat, että projektisi tiedot ovat aina turvassa, ja että vain oikeutetut henkilöt pääsevät niihin käsiksi.

Laajenna ja kasva – Uusilla toiminnoilla tulevaisuuden tarpeisiin

Tekoäly ja automaatio ovat muuttamassa tapaa, jolla työtä tehdään. Microsoftin ekosysteemi mahdollistaa näiden uusien teknologioiden integroimisen osaksi projektinhallintaasi. Voit hyödyntää esimerkiksi tekoälyä datan analysoinnissa, ennusteissa ja päätöksenteossa, jolloin projektit saavat uuden, modernin ulottuvuuden.

Projektinhallinnan ei tarvitse olla monimutkaista tai kankeaa. Modernit työkalut tuovat ketteryyttä ja joustavuutta, ja auttavat keskittymään olennaiseen. Microsoftin työkalut tukevat yritystäsi matkalla kohti menestyksekästä tulevaisuutta, tarjoten samalla mahdollisuuden skaalata ja laajentaa toimintoja tulevaisuuden tarpeita varten.

Katso alta lyhyt video Project Advisor -ratkaisustamme

0:00
/5:50

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Mikkoon tai Ilkkaan!

Mikko Salo

Principal Consultant, Partner
+358 40 587 3538
mikko.salo@northadvisors.com


Ilkka Suvanto

Principal Consultant, Partner
+358 40 550 2013
ilkka.suvanto@northadvisors.com