Skip to content

Suvereeni Power Platform-arkkitehti

Haemme sinua!

North Advisors Oy on tammikuussa 2021 perustettu Microsoft-asiantuntijayritys. Keskitymme palvelemaan asiakkaitamme haastavissa Microsoft Azure ja Power Platform-hankkeissa: Neuvonantajana, projektitoteutuksissa ja vianselvityksissä – ratkaisukeskeisesti. Yritys on työntekijöidensä omistama.

Etsimme nyt Power Platform-arkkitehtiä.

Noniin. Power Platform, eli kaikki ne Microsoftin tuotteet joissa on sana “Power” (paitsi PowerPoint), on meille tuttu juttu. Nyt etsimme hahmoa, joka kykenisi ottamaan johtotähden roolin kaikissa Power Platform-hankkeissamme.

Tärkeimmät asiat taas ensin: voit työskennellä mistä tahansa ja missä tahansa. Mieluusti eli siis aikuisten oikeasti ihan käytännössä olisit sellaisella aikavyöhykkeellä, joka olisi riittävän lähellä Helsinki timezonea. Kapkaupunki? No worries, ne on kai tunnin jäljessä meitä. Kirgisia? Aika paljon hankalampaa. Työtunnit voit säädellä kuten parhaaksi näet, toki asiakkaat ja tulevat kollegasi pyrkivät hommat hoitamaan siinä 09-16 aikoihin.

Kokonaispalkka muodostuu peruspalkan ja laskutuksen mukaan kuitenkin niin, että tiedät joka kuukausi minkälainen palkka on tilille heilahtamassa. Karkeasti voisi sanoa, että bruttotulotasosi tähtää 5500-7500 eur/kk haarukkaan. Ylärajaa ei ole, alaraja sellainen että sen kehtaa kotona kertoa.

Me toivoisimme sinulta seuraavia kykyjä ja elämäntaitoja:

  • Särmä kokemus ja ymmärrys Power Platform-alustasta ja sen tuotteista. Käytännön osaaminen vaikkapa RPA-ratkaisun toteuttamisesta custom connectoreilla ei varmaan ole älytön vaatimus tässä.
  • Hahmotuskyky ratkaisumalleista, arkkitehtuureista, tietoturvasta, ja kaikesta siitä tuikitärkeästä mihin Power Platform-hommissa törmää. JSON on muutakin kuin se kaveri niistä agenttileffoista.
  • Hommat hoituu toisella kotimaisella (erh, siis suomeksi) ja englanniksi. Kerran yritettiin ruotsiksi, men det gick inte så bra.
  • Kykenet kouluttamaan. Aina toisinaan asiakkaat toivovat, että joku tulee kertomaan pariksi päiväksi mistä tässä nyt oikein on kyse. Materiaalit on ehkä valmiita Microsoftin dekkejä, tai jotain mitä tehdään itse. Et jäädy, kun takarivin Linux-kaiffari huikkaa että se open-source-ratkaisu-josta-et-ole-ikinä-kuullutkaan-on-parempi-kuin-Power-BI kesken veretseisauttavan kalvosulkeisen. “No hei, olipa hyvä kysymys – seuraava kysymys!” toimii aina, tai sitten piirrät sen nopean konsulttikolmion fläppitaululle.
  • Pystyt ottamaan liidin workshopeissa ja projekteissa, kun tarvitsee.

Kyllähän tuossa aika monta anglea on – älä hätäänny! Mielellämme juttelemme ja sparraamme, ja toki haastamme ja tuemme jatkuvassa oppimisessa ja ammattitaidon kehittymisessä. Toimistotarvikevarastoa ei ole, mutta jos se joskus tehdään, sieltä saa muiluttaa kotiin kyniä.

Kysymyksiä?

Soita Jussille (+358 45 237 4849), tai meilaa/Teams-viestittele jussi.roine@northadvisors.com

UKK (Usein Kysyttyjä Kysymyksiä)

No, ei näitä kukaan ole vielä kysynyt mutta siltä varalta, että joku kysyy – kas tässä:

Pitääkö töitä siis tehdä strictly 9-15 arkisin?
Glad you asked! Ei. Tee kuten ja koska parhaaksi näet. Mutta aika usein esimerkiksi workshoppeja, läpikäyntejä sun muuta asiakkaiden kanssa puuhaillaan suunnilleen klo 9 jälkeen arkisin. Iltahommista emme tiedä mitään.

Mitä hei, ei oo toimistoa? wut?
Toistaiseksi ei ole ollut tarvetta. Melko suurella todennäköisyydellä Helsingin suunnalta löytyy toimisto 2021 kalenterivuoden aikana kuitenkin. Töitä voit jatkossakin tehdä mistä vaan – mutta edes paattiarallaa samaan auringon nousun ja laskun välillä kuin täällä Helsinki timezonessa.

Onkos jotain henkilökuntaetuja?
No jos aivan brutaalin rehellisiä ollaan, ei älyttömästi olla näihin vielä keskitytty. Mutta all the usuals tietysti: fiksu puhelin + 5G-liittymä, kotinettiyhteys, moderni (uusi!) läppäri, tarvittavat lisäroippeet kotitoimistolle, työterveyshuolto. Ehdota muita hyviä etuja!