Skip to content

(Koodaava) Azure-arkkitehti

Haemme sinua!

North Advisors Oy on tammikuussa 2021 perustettu Microsoft-asiantuntijayritys. Keskitymme palvelemaan asiakkaitamme haastavissa Microsoft Azure ja Power Platform-hankkeissa: Neuvonantajana, projektitoteutuksissa ja vianselvityksissä – ratkaisukeskeisesti. Yritys on työntekijöidensä omistama.

Etsimme nyt Azure-arkkitehtiä joukkoomme.

Ensin tärkeimmät asiat: voit työskennellä mistä tahansa (mutta mieluusti suunnilleen samalla aikavyöhykkeellä kuin me, eli Helsinki-timezone). Työtunnit voit säädellä miten parhaaksi näet, toki asiakkaat (ja tulevat työkaverisi) usein toivovat tavoitettavuuden olevan siinä 9-15 paikkeilla arkisin – tämä riippuu hillittömän paljon meneillään olevista projekteista ja hankkeista. Kokonaispalkka määräytyy peruspalkan ja laskutuksen mukaan kuitenkin niin, että tiedät joka kuukausi minkälainen palkka on tilille heilahtamassa. Karkeasti voisi sanoa, että bruttotulotasosi tähtää 5500-7500 eur/kk haarukkaan.

Me toivoisimme sinulta löytyvän seuraavia attribuutteja:

  • Reipas kokemus Azuresta, Microsoft-arkkitehtuureista ja komplekseista softa-projekteista.
  • Käytännön kokemusta, insightit ja ymmärrys koodaamisesta. Ei mistään spesifistä kielestä, mutta tyypillisesti hankkeissamme korostuu .NET Framework (eli C# ja kaikki sen monisyiset vivahteet), React, erilaiset API’t ja softa-arkkitehtuurit, algoritmit ja Azuren kyvykkyyksien hyödyntäminen.
  • Olet itseohjautuva. Meillä ei ole aamulla käskynjakoa, ja toistaiseksi ei kyllä toimistoakaan. Kukoistat – ja lähes voimaannut – kun voit itse säätää aikataulut, ja puljata asioita eteenpäin omaan tahtiisi sopivaksi.
  • Omaat jo Microsoftin sertifiointeja – esim. tuoreita Azure-serttejä, tai vastaavia. Klaaraat “sen Azure Devisertin parin kuukauden päästä, kun käyt lounaalla sen pyöräyttämässä” tyyliin.
  • Useampi vuosi kokemusta konsultoinnista ja projektiliiketoiminnasta. Aevan sama onko se 5 vai 10 vuotta, olennaisempaa sen sijaan on 5 kehittyvää vuotta kuin 5 * 1 vuotta yhtä ja samaa.
  • Pystyt ottamaan liidin – “mitenkäs me tää nyt kursitaan kasaan?“-asenteella.

Alright, tästä sitten seuraavaksi toivoisimme sinulta ainoastaan linkkiä LinkedIn-profiiliisi! Järjettömän propsit jos nakkaat mukaan myös GitHub-profiilin, mutta ei se mikään itseisarvo tietystikään ole.

Kysymyksiä?

Soita Jussille (+358 45 237 4849), tai meilaa/Teams-viestittele jussi.roine@northadvisors.com

UKK (Usein Kysyttyjä Kysymyksiä)

No, ei näitä kukaan ole vielä kysynyt mutta siltä varalta, että joku kysyy – kas tässä:

Pitääkö töitä siis tehdä strictly 9-15 arkisin?
Glad you asked! Ei. Tee kuten ja koska parhaaksi näet. Mutta aika usein esimerkiksi workshoppeja, läpikäyntejä sun muuta asiakkaiden kanssa puuhaillaan suunnilleen klo 9 jälkeen arkisin. Iltahommista emme tiedä mitään.

Mitä hei, ei oo toimistoa? wut?
Toistaiseksi ei ole ollut tarvetta. Melko suurella todennäköisyydellä Helsingin suunnalta löytyy toimisto 2021 kalenterivuoden aikana kuitenkin. Töitä voit jatkossakin tehdä mistä vaan – mutta edes paattiarallaa samaan auringon nousun ja laskun välillä kuin täällä Helsinki timezonessa.

Onkos jotain henkilökuntaetuja?
No jos aivan brutaalin rehellisiä ollaan, ei älyttömästi olla näihin vielä keskitytty. Mutta all the usuals tietysti: fiksu puhelin + 5G-liittymä, kotinettiyhteys, moderni (uusi!) läppäri, tarvittavat lisäroippeet kotitoimistolle, työterveyshuolto. Ehdota muita hyviä etuja!

Hakemus: (Koodaava) Azure-arkkitehti